Reviews


4 stars after 209 reviews
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/14/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/8/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als van ouds perfect 6/8/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Dit keer was het eten helaas niet zo warm meer. 6/8/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Besteld patat zonder zout, krijg patat met zout!!!! Geen rietje bij milkshake, halfgare frikadel, superscherpe pindasaus. 6/3/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Mijn cheeseburger en frites waren koud en niet lekker. Vreemd want de rest vd bestelling was wel ok... 6/1/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima . Ik kreeg mijn kortingsbon niet ingevuld , jammer 5/17/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en goed smaak.Snel bezorg.Top! 5/16/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was weer heerlijk! 5/13/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als van ouds heerlijk , wel bedankt 5/8/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fijn om via de tracker goed te kunnen zien wanneer het eten aankomt. Heerlijke patat en frikadel en vanille milkshake en als extra een ijsje dat ook zeer goed smaakte 5/7/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas veel te kort gebakken friet. Jammer 5/3/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom erg lekker eten. 4/29/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaliter altijd erg tevreden, maar vandaag waren de frietjes niet goed bereid. Ze waren niet of amper gaar. Waarschijnlijk te maken met de Koningsdag drukte, maar we zijn beter gewend! 4/27/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als van ouds heerlijk en de geweldige service Van de bezorging ! Bedankt 4/27/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer patat met zout gekregen in plaats van zonder This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als altijd lekker 4/19/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekker en op tijd gebracht, vriendelijk personeel. 4/18/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/17/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Patat en kip in wrap waren zo goed als koud, bestelde uitjes zaten er niet bij. Geen rietjes bij de milkshake. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Patat zonder zout besteld, maar met zout ontvangen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hi! Ik had de Italiaanse burger besteld maar deze bestond dit keer alleen uit een burger met rucola en truffelmayonaise. Wellicht moest de zongedroogde tomaat en Parmezaanse kaas nog geïmporteerd worden uit Italië? De friet was wederom fantastisch. We kijken uit naar een volgende bestelling, hopelijk dan wel compleet. Ok love you bye 4/6/2024
Slordig van ons Mireille, maar bedankt voor je terugkoppeling, we zullen er op letten volgende keer! Fijn dat je onze patat lekker vind ;-)!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel goed en smakelijk bedankt 4/4/2024
Bedankt voor je review Joke!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten 😉 4/3/2024
Dankjewel Jeremy!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Snel geleverd en weer lekker... Helaas friet met joppie saus besteld echter mayo gekregen.... Denk maar zo... Zal wel druk geweest zijn dus maak er geen probleem van..... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2024
Hmmm slordig van ons Erwin, sorry! Bedankt voor je review!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/29/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Geen klachten maar als ik voor bezorgtijd kies dan komt het altijd 20 min /30 min later Dat vind ik jammer En neem altijd hamburgers en moet natuurlijk lang bakken maat misschien eerder op de plaat en weet dat jullie het ook druk hebben maar gebeurt vaak 3/26/2024
Bedankt voor je terugkoppeling Daniëlle, we zullen er proberen beter op te letten. Maar soms kan de bezorging opeens erg druk zijn, maar fijn als je het meld.
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas was de patat niet helemaal warm en miste we een onderdeel van onze bestelling. Maar werd na melding nabezorgt. 3/26/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service! Netjes terug gebeld, razend snelle bezorging! En uiteraard heerlijk eten en super lekkere patatjes!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas voor derde keer komen de hamburgers gewoon koud aan. Laatste keer dat ik laat bezorgen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Op zich hartstikke goed, alleen alles was een beetje lauw 3/16/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/13/2024
Bedankt voor je mooie review Joke, daar doen we het graag voor!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was de patat wat aan de slappe kant. Verder was alles erg lekker. De website werkt wat lastig. Als je op een button klikt, kom je gewoon bovenaan in de lijst terecht en niet bij de hamburgers. Je moet dus iedere keer het gehele menu door. Ik zou aparte buttons adviseren. 3/7/2024
Bedankt voor je review Marjolein! De frites zullen we op letten volgende keer maar fijn dat je ons scherp houdt ;-)
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel machtig, bijna teveel This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2024
Bedankt voor je review Ineke en graag tot een volgende keer!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2de week achter elkaar erg weinig patat bij de bestelling. Vandaag een bucket met patat die eigenlijk voor zijn 5en zou zijn net genoeg voor zijn 3en(iets meer dan een halve bucket) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2024
Beste Wouter, bedankt voor je review maar dat hebben we natuurlijk niet goed gedaan. Ik stuur je via sms een voorstel om het goed te maken!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/2/2024
Bedankt voor je mooie review Jackie!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Patat niet zo lekker, erg slap. Je kreeg een code voor gratis ijs, maar die werkt niet 3/2/2024
Beste Tineke, bedankt voor je review, ik heb je via sms een voorstel gestuurd voor nieuwe frites, wij moeten het lekker warm en krokant bij je bezorgen. Graag tot een volgende keer!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kreeg er een briefje bij om de nieuwe frietjes te beoordelen zijn goed maar dat is eigenlijk wat we al weten als je er besteld 2/27/2024
Dankjewel Jan!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer ouderwets lekker!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Bedankt voor je mooie review Franny!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De runder hamburgers waren heel erg lekker en de patat ook!! De kip smaakte naar frituur en zal ik daarom niet meer kiezen. 2/21/2024
Bedankt voor je review Angelique! De kipburger wordt inderdaad gefrituurd, jammer dat je het niet echt lekker vond. Graag tot een volgende keer !
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/19/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het vlees van de 3 Italian burgers was te doorbakken en droog. Heel jammer, anders dan we gewend waren van deze lekkere burger van Dino's. We hadden deze keer nog wel gekozen voor een dubbele burger op 1 broodje. Zo jammer..... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Beste familie Feenstra, erg vervelend dat de hamburgers niet aan jullie en onze kwaliteitsnorm voldeden. Uiteraard lossen we dit graag op, ik zal jullie een voorstel toesturen!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ben altijd zeer tevreden, maar de laatste 2x waren mijn frites koud… 2/16/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De frites waren niet krokant , de krotten niet warm , jammer volgende keer beter ! 2/9/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit van de patat, niet wat we gewend zijn van dino's! Erg jammer dat de kipfilet bytes veranderd zijn . This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ben eigenlijk altijd tevreden en zou dan voor alles 5 sterren geven, maar vandaag was mijn eten koud. Daarom de 2 sterren voor kwaliteit. 2/2/2024
Dino's Schagen 4 stars after 209 reviews
Dino's Schagen