Reviews


4 stars after 181 reviews
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima 11/17/2023
Bedankt voor je mooie review Monique!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hamburger was koud 11/17/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Site werkt goed, snel bereid, snel bezorgd, smaakte zoals verwacht. 11/17/2023
Beste Ramon, bedankt voor je review en graag tot een volgende keer!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal tevreden , bedankt 11/15/2023
Leuke review Joke, dankjewel!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al het bestelde werd netjes op tijd gebracht, was netjes verpakt en smaakte prima! 11/14/2023
Beste Elly, bedankt voor je mooie review!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/12/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer helemaal goed tevreden , bedankt 11/9/2023
Fijn Joke, bedankt voor je mooie review!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/4/2023
Mooie review Roderick, dankjewel namens Team Dino's!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk, snel en vriendelijk bezorgd. 10/31/2023
Bedankt voor je review Mireille, blij mee!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/24/2023
Beste Joke, zo te zien was je zwaar ontevreden over onze levering. Wij hanteren altijd de regel dat we opnieuw leveren als het niet goed is of een voucher voor een volgende keer. Ik hoor graag je kritiek, je kunt het mailen naar info@dinos-schagen.nl. Piet van Dino's.
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De patat en snacks waren koud, heb hier meteen over gebeld, zou een kortingscode krijgen. Tot op heden nog niet ontvangen. 10/23/2023
Tja, zondagavond erg druk. Dino's heeft de bestelling niet warm geleverd en dat horen we wel te doen, geen discussie. Als het niet goed is bieden we altijd aan om nieuw te leveren en als dit niet hoeft/kan dan geven we max 50% korting op de bestelling. Ook in dit geval gedaan maar opnieuw leveren ging niet vanwege een trein die moest worden gehaald. Maandagochtend om 10.30 uur (nog geen 12 uur verder) een voucher van 50% aangeboden. Na overleg is de voucher verhoogd van 50 naar 100%. Best bijzonder, de bestelling wordt genuttigd maar evengoed voor 100% vergoed. Teleurstellend om deze review te lezen.
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was niet erg op temperatuur . 10/23/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Patat niet lekker warm zoals gewoonlijk. Kleinere porties patat dan we gewend zijn , en dat voor de prijs van 4,40 voor een patat oorlog. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/22/2023
Beste Martin, excuus voor de levering. Het was zondag echt erg druk. Als je ons een berichtje geeft dan herstellen we het altijd, als het kan dezelfde avond. Ik stuur je via de app een voucher voor de volgende keer.
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerste patat van schagen 10/21/2023
Beste Mark, bedankt voor je leuke review! en graag tot een volgende keer!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bij bezorgen chocolade milkshake en ijsje vergeten. Werd later wel gebracht, maar de milkshake was vanille i p.v. chocolade. Saté was niet goed doorgebakken. 10/18/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer het was deze keer koud Volgende keer beter. 10/12/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker eten en vlotte bezorging erg tevreden over jullie 👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/8/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Alles naar wens , tot de volgende keer 10/7/2023
Beste Joke, bedankt voor je review! Mag ik vragen waarom je 1 ster geeft terwijl je kennelijk heel tevreden bent ;-)? Je kunt opmerkingen/kritiek altijd appen naar 0224 292755 of mailen naar info@dinos-schagen.nl.
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was er eerder dan de tijd aangaf 9/27/2023
Bedankt voor je review Jan, worden we blij van!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en heel snel gebracht Klasse 9/25/2023
Leuke review Chris, dankjewel namens Team Dino's!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2023
Mooie review Ed, dankjewel!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer top. Supersnel bezorgd, hete en knapperige patat! Helemaal goed en nergens beter of sneller! 9/23/2023
Namens Team Dino's bedankt voor je mooie review Rik!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/22/2023
Dankjewel voor je review Mark, daar doen we het voor!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was perfect bedankt . 9/22/2023
Dankjewel voor je mooie review Joke!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit en snel bezorgd. 9/19/2023
Bedankt voor je mooie review Chris!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De frites waren niet zo lekker bestelling hiervoir was ook al zo kleine harde stukjes frites ertussen die voor de 2e maak gebakken zijn 9/16/2023
Bedankt voor je review Sandra. Vervelend dat de frites niet aan je verwachtingen voldeed, maar 2 keer bakken doen we nooit. Onze producten moeten wel goed zijn uiteraard, dus ik zorg ervoor dat je tegoedbon krijgt voor de frites.
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon goed ! 9/15/2023
Dankjewel Jeanette!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk hoor, alleen een rietje bij de milkshake, de bestelde saus voor de patat, en de saus bij de loempia ontbraken...gr 9/13/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eigenlijk altijd goed Het is ook altijd goed warm als het aankomt Berenhap was lekker en bamischijf lekker smaakvol, 9/9/2023
Bedankt voor je mooie review Paul en graag tot een volgende keer!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Volop tevreden 9/9/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit en snel bezorgd. 9/8/2023
Leuke review! Namens Team Dino's dankjewel Chris!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere patat En goeie sate en saus This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/3/2023
Bedankt voor je mooie review Paul!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/30/2023
Bedankt voor je review Suus!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten snelle en vriendelijke bezorging vers en van goede kwaliteit kortom een goed adress!! 8/26/2023
3 x 5 sterren doen we het voor Walther, dankjewel!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 8/26/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/25/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2023
Bedankt voor je mooie review Jeroen!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Normaal gesproken altijd goed. Nu was de patat wat koud, zat geen kaas in de kaassouflee en weer geen rietjes bij de milkshakes. 8/17/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed en ruim op tijd 8/15/2023
Namens Team Dino's bedankt voor je mooie review Jan en graag tot een volgende keer!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging was 20 min te laat en het eten lauw tot koud. Milkshakes waren ook geen shakes meer. Smaak was wel goed. Als het warm was geweest en optijd had ik meer sterren gegeven. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/13/2023
Dat is niet zoals het hoort, excuses M. We gaan het goed maken met je.
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/8/2023
Bedankt voor je review Constant. En graag tot ziens in onze zaak!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Patat is te gaar, hard 8/2/2023
Beste Newton, onze friet is standaard krokanter dan andere fritessoorten omdat dit onze voorkeur heeft en we het daarop selecteren. Veel van onze gasten vinden het juist fijn maar niet allemaal, dat blijkt. In ieder geval bedankt voor je reactie en wie weet tot ziens. Team Dino's
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2023
Bedankt voor je mooie review Helene en graag tot ziens in onze zaak!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit 8/1/2023
Bedankt voor je 5 sterren Leo! Daar doen we het voor! Graag tot ziens in onze zaak. Team Dino's
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was koud. Patat platgedrukt en burgers messie..bestelling incompleet want saus vergeten.Voor ruim 50 euro besteld, en meer dan 15 min later dan afgesproken 60 miniten bezorg omdat ze het waren vergeten… heel erg slordig allemaal. 7/28/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/22/2023
Hé Björn, bedankt voor je mooie review! Enne... heel graag tot ziens weer ;-)!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was snel bezorgd, de bezorger was heel vriendelijk, maar nog veel belangrijker, het eten was heerlijk en nog heel warm, echt een aanrader. 7/19/2023
bedankt voor je mooie review Arnold en graag tot een volgende keer!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat er in de beker softijs steeds minder ijs zit. De laatste 2 keer was de beker nauwelijks voor 3/4 gevuld. Verder was alles zoals het hoorde te zijn. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/16/2023
Bedankt voor je review Janette! We zorgen ervoor dat we voortaan voldoende in de beker doen en je ontvangt een couponcode voor een extra beker.
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en vlot bezorgd 7/10/2023
Bedankt voor je leuke review Edith!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Friet was niet zoals anders. Was niet lekker! Taai en niet lekker van smaak. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/9/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/8/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit en netjes en op tijd geleverd. 7/7/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De helft was koud helaas 7/7/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Jullie staan bekend om lekker luchtige patat , maar daar is de laatste 2 leveringen niks van te merken, Vandaag was het gewoon taai! Waarschijnlijk telang in een afgesloten zak in de auto? Jullie zijn niet de goedkoopste snackbar dus mag je wel wat kwaliteit verwachten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/2/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit en razend snel geleverd Klasse. 6/23/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere spicy kipburger. 6/19/2023
Dankjewel Judith, namens team Dino's!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/18/2023
Dankjewel voor je mooie review Carla, graag tot een volgende keer!
Dino's Schagen 4 stars after 181 reviews
Dino's Schagen