Reviews


4 stars after 224 reviews
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/13/2024
Bedankt voor je mooie review Joke, daar doen we het graag voor!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was de patat wat aan de slappe kant. Verder was alles erg lekker. De website werkt wat lastig. Als je op een button klikt, kom je gewoon bovenaan in de lijst terecht en niet bij de hamburgers. Je moet dus iedere keer het gehele menu door. Ik zou aparte buttons adviseren. 3/7/2024
Bedankt voor je review Marjolein! De frites zullen we op letten volgende keer maar fijn dat je ons scherp houdt ;-)
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel machtig, bijna teveel This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2024
Bedankt voor je review Ineke en graag tot een volgende keer!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2de week achter elkaar erg weinig patat bij de bestelling. Vandaag een bucket met patat die eigenlijk voor zijn 5en zou zijn net genoeg voor zijn 3en(iets meer dan een halve bucket) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2024
Beste Wouter, bedankt voor je review maar dat hebben we natuurlijk niet goed gedaan. Ik stuur je via sms een voorstel om het goed te maken!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/2/2024
Bedankt voor je mooie review Jackie!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Patat niet zo lekker, erg slap. Je kreeg een code voor gratis ijs, maar die werkt niet 3/2/2024
Beste Tineke, bedankt voor je review, ik heb je via sms een voorstel gestuurd voor nieuwe frites, wij moeten het lekker warm en krokant bij je bezorgen. Graag tot een volgende keer!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kreeg er een briefje bij om de nieuwe frietjes te beoordelen zijn goed maar dat is eigenlijk wat we al weten als je er besteld 2/27/2024
Dankjewel Jan!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer ouderwets lekker!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Bedankt voor je mooie review Franny!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De runder hamburgers waren heel erg lekker en de patat ook!! De kip smaakte naar frituur en zal ik daarom niet meer kiezen. 2/21/2024
Bedankt voor je review Angelique! De kipburger wordt inderdaad gefrituurd, jammer dat je het niet echt lekker vond. Graag tot een volgende keer !
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/19/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het vlees van de 3 Italian burgers was te doorbakken en droog. Heel jammer, anders dan we gewend waren van deze lekkere burger van Dino's. We hadden deze keer nog wel gekozen voor een dubbele burger op 1 broodje. Zo jammer..... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Beste familie Feenstra, erg vervelend dat de hamburgers niet aan jullie en onze kwaliteitsnorm voldeden. Uiteraard lossen we dit graag op, ik zal jullie een voorstel toesturen!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ben altijd zeer tevreden, maar de laatste 2x waren mijn frites koud… 2/16/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De frites waren niet krokant , de krotten niet warm , jammer volgende keer beter ! 2/9/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit van de patat, niet wat we gewend zijn van dino's! Erg jammer dat de kipfilet bytes veranderd zijn . This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ben eigenlijk altijd tevreden en zou dan voor alles 5 sterren geven, maar vandaag was mijn eten koud. Daarom de 2 sterren voor kwaliteit. 2/2/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel goed gesmaakt ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Namens team Dino's bedankt voor je mooie review Joke!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Mooie review, dankjewel Simone!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/21/2024
Bedankt voor je mooie review Gerard!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed eten en netjes op tijd bezorgd 1/19/2024
Beste Ingrid, namens team Dino's dankjewel voor je 5 sterren!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/19/2024
Beste Janneke, bedankt voor je mooie review en graag tot een volgende keer!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als van ouds perfect . Het lukt me niet een digitale fooi te geven geef aan de bezorger 1/15/2024
Beste Joke, namens team Dino's bedankt voor je mooie review!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was prima in orde 1/15/2024
Dankjewel Edith!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
op tijd bezorgt en erg lekker eten nooit teleurgesteld goeie service 1/12/2024
Beste Lucas, bedankt voor je mooie review, daar doen we het voor :-)!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2024
Mooie review Arjan, dankjewel!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/1/2024
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker als je via hún besteld krijg je er een softijs bij. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/24/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jullie sate is echt heel goed De rest ook trouwens 12/21/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2023
Bedankt voor je leuke review Anne!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 12/11/2023
Bedankt voor je mooie review Hans!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorger was mooi op tijd ondanks het slechte weer. Wel jammer dat ik dit keer veel kleine stukjes patat had 12/9/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/9/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als van ouds prima , wel bedankt voor het ijsje ! 12/6/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Teveel in een tas gepropt waardoor van alles uit de bakjes is, vooral de milkshakes moet anders dit is al de zoveelste keer dat die aan alle kanten uit de verpakking loopt 12/4/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top kwaliteit, snelle service. Alles nog lekker warm en een softijsje als toetje. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super,alles even lekker en snel bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/2/2023
Beste Edith, bedankt voor je mooie review!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Berenhap besteld. Ik weet niet wat hier mee gedaan was, maar was niet te eten. Leek wel door beslag gehaald te zijn en daarna gefrituurd. Helaas niet te eten en niet wat je mag verwachten bij het bestellen van een berenhap. Was dit een experiment van het personeel? 12/2/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Goed zoals altijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/26/2023
Beste Paul, bedankt voor je mooie review (bedoel je alleen niet 5 sterren ipv 1 ;-)!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, snel en goede service! 11/25/2023
Beste Linda, 5 sterren daar doen we het voor, dankjewel!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/19/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/19/2023
Beste Gladys, bedankt voor je mooie review!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima 11/17/2023
Bedankt voor je mooie review Monique!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hamburger was koud 11/17/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Site werkt goed, snel bereid, snel bezorgd, smaakte zoals verwacht. 11/17/2023
Beste Ramon, bedankt voor je review en graag tot een volgende keer!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal tevreden , bedankt 11/15/2023
Leuke review Joke, dankjewel!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al het bestelde werd netjes op tijd gebracht, was netjes verpakt en smaakte prima! 11/14/2023
Beste Elly, bedankt voor je mooie review!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/12/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer helemaal goed tevreden , bedankt 11/9/2023
Fijn Joke, bedankt voor je mooie review!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/4/2023
Mooie review Roderick, dankjewel namens Team Dino's!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk, snel en vriendelijk bezorgd. 10/31/2023
Bedankt voor je review Mireille, blij mee!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/24/2023
Beste Joke, zo te zien was je zwaar ontevreden over onze levering. Wij hanteren altijd de regel dat we opnieuw leveren als het niet goed is of een voucher voor een volgende keer. Ik hoor graag je kritiek, je kunt het mailen naar info@dinos-schagen.nl. Piet van Dino's.
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De patat en snacks waren koud, heb hier meteen over gebeld, zou een kortingscode krijgen. Tot op heden nog niet ontvangen. 10/23/2023
Tja, zondagavond erg druk. Dino's heeft de bestelling niet warm geleverd en dat horen we wel te doen, geen discussie. Als het niet goed is bieden we altijd aan om nieuw te leveren en als dit niet hoeft/kan dan geven we max 50% korting op de bestelling. Ook in dit geval gedaan maar opnieuw leveren ging niet vanwege een trein die moest worden gehaald. Maandagochtend om 10.30 uur (nog geen 12 uur verder) een voucher van 50% aangeboden. Na overleg is de voucher verhoogd van 50 naar 100%. Best bijzonder, de bestelling wordt genuttigd maar evengoed voor 100% vergoed. Teleurstellend om deze review te lezen.
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was niet erg op temperatuur . 10/23/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Patat niet lekker warm zoals gewoonlijk. Kleinere porties patat dan we gewend zijn , en dat voor de prijs van 4,40 voor een patat oorlog. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/22/2023
Beste Martin, excuus voor de levering. Het was zondag echt erg druk. Als je ons een berichtje geeft dan herstellen we het altijd, als het kan dezelfde avond. Ik stuur je via de app een voucher voor de volgende keer.
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerste patat van schagen 10/21/2023
Beste Mark, bedankt voor je leuke review! en graag tot een volgende keer!
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bij bezorgen chocolade milkshake en ijsje vergeten. Werd later wel gebracht, maar de milkshake was vanille i p.v. chocolade. Saté was niet goed doorgebakken. 10/18/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer het was deze keer koud Volgende keer beter. 10/12/2023
Dino's Schagen Nieuwstraat 1 0224292755
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker eten en vlotte bezorging erg tevreden over jullie 👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/8/2023
Dino's Schagen 4 stars after 224 reviews
Dino's Schagen